Илон Мъск заяви, че ще се оттегли от поста главен изпълнителен директор на

...
Илон Мъск заяви, че ще се оттегли от поста главен изпълнителен директор на
Коментари Харесай

Мъск: Ще подам оставка, веднага щом намеря някой достатъчно глупав да приеме работата

Илон Мъск заяви, че ще се оттегли от поста основен изпълнителен шеф на " Туитър ", когато си откри заместител, предаде Ройтерс.
" Ще подам оставка като основен изпълнителен шеф, веднага щом намеря някой, който е задоволително малоумен да одобри тази работа! След това просто ще ръководя екипите, които се занимават със софтуера и сървърите ", написа Мъск в " Туитър ".
Това е първият път, в който Мъск загатва, че ще се отдръпна от управителния пост, след като в неделя потребителите на " Туитър "  решително поддържаха въпросната идея в анкета, инициирана от самия него.
Призивите на Уолстрийт за отдръпването на Мъск се ускоряват от седмици насам, а в последно време даже и високопоставени чиновници на компанията " Тесла " показаха подозрения към фокуса му върху обществената медия и се запитаха дали " Туитър " не отвлича вниманието му от вярното ръководство на бизнеса с произвеждане на електрически автомобили, в който той заема централно място при дизайна и техническото планиране.
Самият Мъск призна, че е имал прекалено много работа и съобщи, че ще търси изпълнителен шеф на " Туитър ". В неделя обаче той съобщи, че няма правоприемник, нито претендент, " който фактически да е способен да поддържа " Туитър " жив ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР